2011年8月4日木曜日

ガスパッチョ


 アメリカの義母から習ったガスパッチョの味。作り方は、トマトと玉ねぎとその他の夏野菜をオリーブ油とバルサミコ酢で味付けしてミキサーにかけるだけ。簡単で栄養満点で美味しくて、毎週のように作っていたら、私は少し飽きてしまいました。エリックはまだ飽きていないそうです。

Gazpacho
I learned the taste of gazpacho from my mother-in-law in the States. We only need to puree tomatoes, onions and other summer vegetables along with olive oil and balsamic vinegar. It is easy to make, full of nutrition and is tasty, too. However, I got a little tired of this soup since I have been making it every week. Eric is not tired of it yet, though.

トマト(とまと)= tomato: tomato(es)
玉ねぎ(たまねぎ)= tamanegi: onion(s)
油(あぶら)= abura: oil
酢(す)= su: vinegar